Fen Edebiyat Fakültesi-Felsefe Bölümü

Felsefe Bölümü Oryantasyon Etkinliği

03/10/2019 13:26:13 - 22/02/2021 13:26:13 - 23042 Okunma

Felsefe Bölümü Oryantasyon Etkinliği19.09.2019 tarihinde Fen - Edebiyat Fakültesi Seminer 1 salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda, aramıza yeni katılan öğrencilerimize üniversitenin yapısı, birimleri ve disiplin yönetmeliği hakkında genel bilgiler verilmiştir.

Kütüphanenin olanakları, abone olunan veri tabanları, dil öğrenim programları ve bunlardan nasıl yararlanılabileceği açıklanmıştır. Bunun yanı sıra, üniversite bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri, Mevlana, Farabi ve Erasmus öğrenci değişim programlarının işleyişleri, öğrencilerimize aktarılmıştır.

Toplantıda aynı zamanda, bölümümüz hakkında detaylı bilgiler sunulmuş; müfredat, akademik kadro, lisansüstü eğitim olanakları ve kariyer imkanları gibi konularda öğrencilerimiz bilgilendirilmiş, öğrencilerden gelen sorular yanıtlanmıştır.

felsefebolumu

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.